JIMI SOINILA

Valokuvaaja
Lähetä sähköpostiviesti

Hienoa, että olet päätynyt tutustumaan sivuihini ja tarjoamiini palveluihin. Olen paljasjalkainen Tamperelainen valokuvaaja. Vuosien varrella olen kerännyt laajasti kokemusta erilaisista kuvauksista, mutta suurin intohimoni on ihmisten ikuistaminen.

Hääkuvaukset, potretit, henkilöstökuvaukset, perhekuvaukset… Parasta näissä on ehdottomasti työskentely ihmisten kanssa. Useamman syksyn olen kuvannut myös koulukuvia, pääasiassa PK-seudulla.

Lukuisten asuntokuvauskohteiden kuvaaminen taas on harjaannuttanut minut saamaan kohteista parhaat puolet esiin, niin sisältä kuin ulkoa ja kuvauskopterini avulla myös ilmasta.

Omaan vankan asiakaspalvelukokemuksen ja monipuolisen kuvaustaustan, enkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Koen nautintoa siitä, kun saan toimittaa sinulle kuvat jotka ovat mieleesi!

Asiakkaideni mielestä kanssani on helppo tulla toimeen ja ymmärrän mitä asiakas haluaa. Olen saanut hyvää palautetta myös asiallisesta toiminnastani.

Kun haluat valokuvaajan joka kuuntelee visiosi, ymmärtää, osaa mukautua eri tilanteisiin ja jonka kanssa on miellyttävä asioida, toivon sinun olevan yhteydessä minuun. Luodaan yhdessä mielikuvasi ja toiveesi todeksi, on kyseessä sitten tärkeä tai enemmän tärkeä hetki!

 

-Jimi Soinila-

 • "Katsottiin kuvat läpi. Upeita otoksia! Kiitos paljon sinulle :)"

  Asiakas
 • "Tykkään tosi paljon tuosta kuvasta. Aitoa iloa..."

  Asiakas
 • "WOOW! Kuvat ovat mahtavia!"

  Asiakas
 • "Työntekokuvat oli tosi hienoja myös, tykkäsin kovasti."

  Yritysasiakas
 • "Olen tyytyväinen ja sinun kanssa oli helppo kommunikoida editointivaiheessa ja rentoa olla kuvattavana."

  Asiakas
 • "Jimi otti todella edustavat kuvat asunnostamme, kiitos!"

  Asiakas